Om oss

Vår historia

Grönsaksgrossisten Sydost har på ett sätt en lång historia, och på ett sätt har vi inte alls det. Vi är en sammanslagning av före detta Lunnatorp och Grönsakshandlarna. På så vis har vi hunnit samla på oss en mångårig erfarenhet av branschen. 

Med det sagt fortsätter vi inte som vi alltid gjort i ett nytt namn. Kanske ska vi inte påstå att vi har en historia, utan istället är det nog mer rättvist att säga att vi har lång erfarenhet. Samtidigt som vi också är en färsk primör redo att möta framtiden och anpassa oss efter den.

Vår vision

På Grönsaksgrossisten Sydost är vi väl medvetna om de dagliga utmaningar du som jobbar i kök står inför. Tack vare vår långa erfarenhet i branschen och av inköp, lagerhantering, logistik och kvalitet kan vi garantera dig som kund säkra leveranser. Varje gång. Vecka efter vecka. Så att du kan fokusera på det som faktiskt är viktigt i ditt jobb.

Vi vill också verka för en grönare värld som är beboelig även i framtiden, därför är det viktigt för oss att alltid erbjuda ett sortiment med så mycket ekologiska och närproducerade varor som möjligt.